14 Лютого 2019, 12:02

13 лютого в Національній бібліотеці імені Ярослава Мудрого у Києві відбувся тренінг для експертів Українського культурного фонду. Разом із презентацією пріоритетів діяльності УКФ, згідно з нещодавно оприлюдненою Стратегією та нових конкурсних програм, команда Фонду ознайомила експертів з правилами та критеріями оцінки проектних заявок.

У вступному слові виконавча директорка УКФ Юлія Федів наголосила на важливості відповідального ставлення експертів до розгляду проектних заявок. Основна частина тренінгу розпочалася з виступу начальниці відділу правового забезпечення Вікторії Волковинської, у якому йшлося про загальні юридичні питання, недопущення та вирішення конфлікту інтересів тощо.

Методику оцінювання проектів висвітлила начальниця експертного відділу Наталія Іванченко, акцентуючи увагу аудиторії на її загальних принципах законності, професіоналізму, неупередженості, об’єктивному обґрунтуванні прийнятих рішень. Також було поетапно пояснено процедуру оцінювання проектів, зазначено про терміни оцінювання проектів, проведено низку практичних занять.



Нагадуємо, що нещодавно УКФ оновив список експертних рад. До нової бази увійшли експерти, які були залучені в минулому році, шляхом подовження співпраці, а також нові кандидати, які подавали свої документи на конкурс і подолали технічний та практичний етапи конкурсу з добору експертів Українського культурного фонду.


Категорія: Новини