21 Травня 2019, 14:05

Публікуємо рейтинговий реєстр 2 та 3 ЛОТів програми «Н.О.Р.Д.» ‒ «Мобільність та програми обміну», «Резиденції».

У 2019 році відповідно до «Порядку проведення конкурсного відбору проектів (в новій редакції)», затвердженого рішенням Наглядової ради Фонду № 19 від 26.11.2018, УКФ мав на меті опублікувати єдиний реєстр кожної з програм після завершення всіх етапів оцінки проектів, переговорних процедур та після підписання договорів про надання гранту.

Але, зважаючи на велику кількість заявок, Дирекція Фонду прийняла рішення публікувати за кожною програмою 2 реєстри: перший – рейтинговий реєстр усіх проектів після проходження технічного та експертного відбору; другий – реєстр укладених договорів про надання гранту із зазначенням вже фактичних сум фінансової підтримки УКФ проектів, схвалених Наглядовою радою УКФ.

Експертні ради фіналізували два лоти програми «Н.О.Р.Д.» ‒ «Мобільність та програми обміну», «Резиденції». На розгляд Наглядовою Радою, згідно із «Законом про Український культурний фонд» (ст. 7, п. 1), будуть винесені проекти двох зазначених реєстрів, що отримали по 70 балів і вище за змістову, фінансову та комунікаційну частину, а також ті проекти, що набрали 210 балів, але не отримали 70 балів за комунікаційну частину. Заявники, проекти яких схвалить Наглядова Рада, отримають запрошення на переговорні процедури. 

Заявники, чиї проекти після експертного оцінювання набрали менше 210 балів, отримають листи з інформацією про результати оцінювання.

Публікація рейтингових реєстрів 1 і 4 ЛОТів програми «Н.О.Р.Д.» запланована на початок червня.

Категорія: Новини