28 Травня 2020, 10:05

Останнім часом до Українського культурного фонду  надходять численні запити від заявників щодо аудиторських фірм, які пропонують свої послуги від імені УКФ.

Хочемо вкотре наголосити, що Український культурний фонд здійснює діяльність у відповідності до норм чинного законодавства, тому не має повноважень надавати  рекомендації грантоотримувачам щодо відбору підрядників у тій чи іншій сфері.

Згідно з нормами антимонопольного законодавства Український культурний фонд не надає жодних рекомендацій для грантоотримувачів при виборі підрядника з надання аудиторських послуг, не взаємодіє з жодною з аудиторських фірм та не пропонує жодному аудитору або аудиторській фірмі співпрацювати із заявниками, так само і заявниками не пропонує користуватись послугами певних аудиторів чи аудиторських фірм.

Грантоотримувач здійснює вибір підрядника на власний розсуд та несе відповідальність щодо вибору підрядника.

Звертаємо увагу, що основною  та єдиною вимогою Українського культурного фонду до грантоотримувачів щодо якості отриманих аудиторських послуг  є вимога, що наданий грантоотримувачем  аудиторський звіт про результати  реалізації проекту має відповідати «Вимогам  до звіту незалежного аудитора», що затверджені  Наказом Українського культурного фонду за № 17 від 06.03.2020 р. 


Категорія: Новини