11 Червня 2019, 17:06

Публікуємо рейтинговий реєстр програми «Інклюзивне мистецтво». Нагадуємо, що у зв’язку із великою кількістю заявок та високим навантаженням у роботі Фонду Дирекцією було прийнято рішення публікувати за кожною програмою 2 реєстри: перший – рейтинговий реєстр усіх проектів після проходження технічного та експертного відбору; другий – реєстр укладених договорів про надання гранту із зазначенням вже фактичних сум фінансової підтримки УКФ проектів, схвалених Наглядовою радою УКФ.

Задля досягнення стратегічних цілей УКФ з посилення ролі культури у розвитку суспільства і для створення ширших можливостей у сфері інклюзивного мистецтва та в рамках наявних коштів Наглядова Рада Фонду прийняла рішення допустити до переговорних процедур усі проекти, що отримали сумарно за результатами експертної оцінки 140 та більше балів (включно) по програмі «Інклюзивне мистецтво». 

Відповідно, на переговорні процедури будуть запрошені проекти, що посідають з 1 по 43 позицію у рейтинговому реєстрі програми «Інклюзивне мистецтво».

Заявники, чиї проекти після експертного оцінювання набрали менше 140 балів, отримають листи з інформацією про результати оцінювання.

Фінальний реєстр укладених договорів про надання гранту за програмою “Інклюзивне мистецтво” буде опублікований у липні 2019 року - просимо слідкувати за інформацію на нашій офіційній сторінці у Facebook та новинами на сайті.

Категорія: Новини