07 February 2020, 12:02

З 7 лютого 2020 року Український культурний фонд починає публікацію реєстрів проектів, поданих на конкурсні програми 2020 року, за результатами технічного відбору. 

Нагадуємо, що аплікаційні пакети допускалися до експертного оцінювання, якщо вони були:

  • подані через офіційний веб-сайт Фонду ucf.in.ua у визначені терміни
  • подані у повному комплекті та відповідали вимогам інструкції для заявників обраної конкурсної програми (містять усі необхідні додатки та кошторис, заповнений за формою УКФ).
  • заповнені українською мовою (додатки іноземною мовою повинні бути перекладені та завірені нотаріально чи бюро перекладів).
  • подані заявником, який відповідає вимогам Фонду (див. VII розділ Інструкції для заявників та 5 параграф Порядку проведення конкурсного відбору проектів).

Аплікаційні пакети, які пройшли технічний відбір, мають у реєстрі позначку «схвалено» та переходять на наступний етап ‒ експертне оцінювання. 

Заявники можуть подати звернення щодо результатів технічного відбору протягом 5-денного терміну з моменту надсилання Фондом електронного листа про результати технічного відбору.

Реєстри всіх програм автоматично публікуються на сайті УКФ. Дані до реєстру генеруються напряму із заявки, відповідальність за їхній зміст і стиль несуть заявники. 

Кожен із реєстрів ви зможете знайти на сторінці відповідної програми у вкладці «Реєстри програм». 

«Мережі й аудиторії»

«Культурні столиці»

«Аналітика культури»

«Інклюзивне мистецтво»

«Знакові події»

«Н.О.Р.Д.»

«Культура.Туризм.Регіони»

«Аудіовізуальне мистецтво»

«Культура для змін»

«Інноваційний культурний продукт»


Технічний відбір аплікаційних пакетів, поданих на інші конкурсні програми УКФ 2020 року, триває. Про появу реєстрів інших програм ми оперативно повідомлятимемо на офіційному сайті та Facebook-сторінці інституції. 

Категорія: Статті