+380 (44) 506 22 66 [email protected]
21 Жовтня 2024, 16:10

Проєкт «Швидка експертна підтримка політики у сфері культури та медіа в Україні» (RES-POL) запрошує взяти участь в опитуванні «Доступ креативних індустрій до фінансування», що має на меті дослідити, наскільки доступними є джерела фінансування для креативних індустрій в умовах війни. 

Опитування спрямоване на вивчення досвіду фінансування операторів креативних індустрій в умовах воєнного часу, виявлення причин їхнього обмеженого доступу до зовнішнього фінансування та оцінки наявних бар’єрів для його розширення. 

Триватиме опитування до 31 жовтня 2024 року за посиланням. Усім, хто візьме участь в ньому, надішлють отримані результати. Надалі їх використають при розробці операційних моделей розширення доступу до фінансування операторів креативних індустрій. 

Нагадаємо, Проєкт RES-POL (Rapid Expert Support for Culture and Media Policies in Ukraine) досліджує стан справ у галузях креативних індустрій, культурної спадщини, мистецтва та медіа, а також оцінює ситуація із фінансуванням культурних послуг. Ініціатива, що реалізується ГС «Центр «Регіональний розвиток» агенції економічного розвитку PPV за підтримки Європейського Союзу, має на меті посилити готовність Міністерства культури та стратегічних комунікацій і його відомств до сприяння процесу вступу України до Європейського Союзу, а також покращити функціональну спроможність міністерства у розробці політики. 



Категорія: Статті