12 Липня 2024, 12:07

Кандидати та кандидатки на посаду виконавчого директора УКФ, станьте на крок ближче до омріяної роботи! Зберігайте нашу пам'ятку. У ній – все, що потрібно знати для вдалої участі у конкурсному доборі: від розуміння кожного з його етапів до рекомендацій щодо проходження співбесід.

1️⃣ Участь у доборі починається для претендентів зі збору документів. Пакет повинен містити, зокрема, заяву про участь у конкурсному доборі, згоду на обробку персональних даних, копію паспорта громадянина України або паспорта у формі ID-картки тощо. Повний перелік необхідного – за посиланням.

Пам'ятайте, помилки в оформленні документації забирають на себе дорогоцінний час, позбавляючи вас шансу перейти до наступного етапу добору. Будь ласка, не допускайте їх.

2️⃣ Зібрати необхідні папери для участі у доборі – пів справи. Дуже важливо їх правильно подати. Робити це необхідно у двох форматах – електронному на пошту [email protected] та паперовому. Для зручності кандидатів є два можливі шляхи доставлення документів у паперовому форматі. Докладніше – за посиланням.

Зауважте, часом подання документів вважається час фактичного отримання листа (повного пакета документів) Українським культурним фондом. 

3️⃣ Наступний етап конкурсного добору – проходження співбесіди. Запрошення на неї з зазначенням місця і часу надійде на електронну пошту претенденту не пізніше ніж за 48 годин до її початку. Співбесіда з кожним претендентом триватиме 40-45 хвилин, з яких 20 хвилин присвячені безпосередньо презентації кандидатом Програми розвитку УКФ, враховуючи Стратегію Фонду на 2024-2027 роки. Докладніше – за посиланням.

Співбесіда точно мине успішно, коли ви матимете вичерпний план дій. 

І, на завершення: в охочих стати новим виконавчим директором УКФ ще є час до 17 липня включно. Бажаємо легкої подачі!



Категорія: Статті