04 Липня 2024, 16:07

Претендентам на посаду Виконавчого директора Українського культурного фонду, які подали необхідні документи для участі у конкурсному доборі, необхідно пройти співбесіду. Це один з етапів конкурсного добору, передбачений регламентом Наглядової ради УКФ. 

Запрошення на співбесіду з зазначенням місця і часу надійде на електронну пошту претенденту з електронної пошти [email protected] не пізніше ніж за 48 годин до її початку. Співбесіда з кожним претендентом триватиме 40-45 хвилин, з яких 20 хвилин буде присвячено безпосередньо презентації Програми розвитку Українського культурного фонду, враховуючи Стратегію УКФ на 2024-2027 роки. 

Претенденти під час захисту матимуть змогу представити свої пропозиції у вигляді слайд-презентацій/текстових документів у форматі Word/відеопрезентацій тощо (не більше 15 сторінок/слайдів). Такий підхід дозволить максимально ефективно й наочно презентувати ключові ідеї та напрямки розвитку Фонду на найближчі три роки. 

У презентації Програми розвитку Українського культурного фонду претендент має представити своє бачення розвитку УКФ на три роки з урахуванням чинної Стратегії. Йдеться насамперед про операційний рівень управління за напрямами, наприклад: організаційний розвиток/трансформація, комунікації, управління репутацією, пріоритетні програми, експертні ради, розбудова партнерств, міжнародна співпраця, людський капітал тощо. Кандидати мають пояснити, які зміни планують впровадити, від чого відмовитись, які нові напрями роботи варто запустити. Найкраще це зробити в розрізі стратегічних цілей і положень Закону України «Про Український культурний фонд».

Докладні вимоги до претендентів, умови участі у доборі та перелік необхідних документів – за посиланням.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Виконавчий директор УКФ обирається Наглядовою радою Фонду раз на три роки за результатами публічного та прозорого конкурсного добору у порядку, визначеному Регламентом Наглядової ради Фонду. 17 червня 2024 року Наглядова рада УКФ оголосила про старт добору. Строк приймання документів для участі у ньому – 30 календарних днів до 17 липня включно. Для участі у конкурсному доборі на посаду Виконавчого директора УКФ кандидатам необхідно доставити пакет документів у електронному та паперовому форматах. 

Категорія: Статті