20 Червня 2024, 19:06

Для участі у конкурсному доборі на посаду Виконавчого директора Українського культурного фонду кандидатам необхідно доставити пакет документів у електронному та паперовому форматах. 

Через електронну адресу документи надсилаються лише у форматі pdf на пошту [email protected] із зазначенням у темі листа «Документи на конкурсний добір». Посилання в листах на документи, що потребують завантаження з інших ресурсів (в тому числі Google Drive, Dropbox тощо) не розглядатимуться. Кожен файл має бути вкладеним в лист окремо. 

Для зручності кандидатів передбачені два можливі шляхи доставлення документів у паперовому форматі:

  1. Кур’єрською доставкою на адресу Фонду: м. Київ, вул. Лаврська, 10-12. Графік роботи офісу: з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, п'ятниця з 9:00 до 16:45, обідня перерва – з 13:00 до 14:00. Звертаємо увагу, що для забезпечення збереження копій документів кандидатів під час відправлення їх засобами поштового зв'язку рекомендуємо надсилати їх цінним листом з описом вкладення. 
  2. Особисто за адресою офісу Фонду, кабінет №7. Відповідальна особа – фахівчиня 1 категорії Відділу документообігу, організаційного забезпечення і контролю УКФ Вікторія Гештемулт, контактний телефон: 0996385273.

Часом подання документів вважається час фактичного отримання листа (повного пакета документів) Українським культурним фондом.

Усі копії документів мають бути належним чином засвідчені кандидатом, відповідно до вимог законодавства України («згідно з оригіналом», ПІБ, дата та підпис). Відповідальність за достовірність поданої інформації несе претендент. 

Докладні вимоги до претендентів, умови участі у доборі та перелік необхідних документів – за посиланням.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Виконавчий директор УКФ обирається Наглядовою радою Фонду раз на три роки за результатами публічного та прозорого конкурсного добору у порядку, визначеному Регламентом Наглядової ради Фонду. 17 червня 2024 року Наглядова рада УКФ оголосила про старт добору. Строк приймання документів для участі у ньому – 30 календарних днів до 17 липня включно.



Категорія: Статті