10 Січня 2020, 17:01

Український культурний фонд завершив конкурс з добору експертів, який було проведено з метою забезпечення прозорого та ефективного відбору проектів, реалізація яких здійснюватиметься за підтримки Українського культурного фонду у 2020 році.

Нагадуємо, що за новою редакцією Положення про експертні ради Українського культурного фонду, експертні ради УКФ формуються для кожної із конкурсних програм, вони охоплюють ті сектори культури, для яких відкрито ту чи іншу програму. 

З реєстром експертів експертних рад, які здійснюватимуть оцінювання проектних заявок у 2020 році, можна ознайомитись за посиланням.

Зазначимо, що, Згідно з пунктом 6.4. Положення про експертні ради Українського культурного фонду, оцінку проектної заявки мають виконувати 5 експертів експертної ради тієї програми, на яку подано заявку. 

В тих програмах, де не вистачає потрібної кількості експертів, згідно з пунктом 5.5 цього ж Положення, будуть залучатися експерти з інших програм, відповідної секторальної ради. Ці експерти обиратимуться автоматично системою управління проектами на основі переліку резервних програм оцінювання, які експерти зазначають під час реєстрації в системі.

Недостатня кількість експертів в кількох програмних секторах пояснюється малою кількістю очікуваних проектних заявок у відповідні ЛОТ-и програм, а також більш нагальною потребою заповнити експертні ради програм, на які очікується більша кількість заявок.    


Категорія: Новини