14 Червня 2021, 14:06

За наказом Міністерства культури та інформаційної політики України № 256-к від 10.06.2021 р. Виконавчим директором Українського культурного фонду з 14 червня 2021 року призначено Владислава Берковського. 

У понеділок, 14 червня, відбулось офіційне представлення виконавчого директора колективу Фонду за участю Лариси Петасюк, заступниці міністра культури та інформаційної політики України.  

Учасники наради обговорили поточний стан справ УКФ та поетапність розробки нового стратегічного Плану діяльності Фонду, необхідність і важливість внесення якісних змін до Закону України про УКФ, дотичних Постанов та інших нормативних актів, аби гарантувати заявникам своєчасність отримання грантів. 

Лариса Петасюк підтримала новопризначеного очільника УКФ та побажала колективу плідної роботи й наснаги, а також запевнила, що Міністерство культури та інформаційної політики готове й надалі сприяти вдосконаленню діяльності Фонду. 

«Перед нами стоять амбітні завдання, тож сподіваюся на взаємну підтримку, допомогу і високий професіоналізм. Зі свого боку я націлений максимально сприяти розвитку діяльності Українського культурного фонду як в національному, так і світовому культурному просторі, готовий чути кожного з вас, тож відкритий до ідей та ініціатив. Впевнений, що разом та у тісній співпраці з Міністерством ми досягнемо поставлених цілей», – акцентував у своєму зверненні до колективу Владислав Берковський. 


Категорія: Новини