28 June 2023, 16:06

В Українському кризовому медіа-центрі відбулася публічна дискусія щодо проєкту Стратегії УКФ до 2025 року. 

Український культурний фонд вдячний Наталії Кривді, експертці УКФ, професорці кафедри української філософії та культури Київського Національного університету ім. Шевченка за озвучені ідеї та модерацію заходу, а також Галині Григоренко, заступниці Міністра культури та інформаційної політики України, Юлії Федів, першій Виконавчій директорці УКФ, Ларисі Петасюк, колишній заступниці Міністра культури та інформаційної політики України, Ігорю Курусу, експерту УКФ, директору Міжнародного фонду Франка, Вікторії Колесніковій, старшій науковій співробітниці Національного музею Революції Гідності, Євгену Глібовицькому, засновнику аналітичного центру pro.mova, Ользі Сагайдак, співзасновниці Коаліції дієвців культури, членам Наглядової ради УКФ за висловлені конструктивні пропозиції та рекомендації щодо векторів розвитку Фонду у найближчому майбутньому. Зацікавленість і бажання бути залученим у роботу провідної культурної інституції надихає команду УКФ та дозволяє якісно пропрацювати майбутні зміни. 

«Український культурний фонд здійснює свою діяльність для всієї сфери культури та в цілому для суспільства нашої держави. Тому ми запрошуємо всіх долучитися до розробки Стратегії УКФ та висловити свої думки та пропозиції щодо подальшої діяльності і розвитку інституції. Завдяки спільній праці та обміну ідеями ми зможемо створити Стратегію, що відповідатиме викликам сьогодення», – зазначила Ірина Осадча, заступниця Виконавчого директора УКФ з питань організаційного розвитку.  

Нагадуємо, що пропозиції до проєкту Стратегії УКФ приймаються на електронну пошту [email protected] або у письмовому вигляді на адресу УКФ: 01010, м. Київ, вул. Лаврська, 10-12 до 2 липня включно.

За результатами громадського обговорення проєкт Стратегії буде доопрацьовано та винесено на фінальну дискусію наприкінці липня 2023 року. 




Категорія: Статті