19 September 2019, 10:09

Український культурний фонд публікує реєстр проєктів, поданих на конкурсну програму «Мережі й аудиторії», за результатами технічного відбору.

На етапі технічного відбору перевіряється відповідність проєктів технічним критеріям, які визначені у Порядку проведення конкурсного відбору проєктів та Інструкціями для заявників, а саме:

  • подані у формі, що передбачена умовами конкурсу;
  • подані у строки, передбачені умовами конкурсу;
  • подані заявником зазначеним в розділі 6 «Вимоги до заявників Конкурсів Фонду» Порядку проведення конкурсного відбору проєктів та у відповідності до пункту 2.6 Порядку проведення конкурсного відбору проєктів;
  • складені українською мовою, а у випадку, коли таке передбачено в Інструкціях для заявників; 
  • іноземною мовою.

Технічний відбір проєктів проводиться Конкурсною комісією, яка створюється наказом виконавчого директора Фонду, з працівників Фонду. Аплікаційні пакети, що не відповідають хоча б одному із технічних критеріїв, не допускаються до другого етапу конкурсу.

Технічний відбір подолав 31 проєкт. Аплікаційні пакети, що успішно пройшли перший етап відбору, передано на оцінювання експертними радами УКФ. Оцінка проєктів здійснюється відповідно до «Положення про експертні ради» та «Методики проведення оцінювання».

Категорія: Новини