28 Жовтня 2020, 15:10

19 – 20 листопада відбудеться Форум Креативна Україна, який має на меті сформувати оптимальні шляхи підтримки креативних індустрій в Україні. Український культурний фонд не залишився осторонь цієї важливої для креативної сфери події. 

В рамках форуму відбудуться панельні дискусії з українськими та міжнародними експертами, секторальні модулі, де учасники форуму в інтерактивному форматі ділитимуться ідеями підтримки та розвитку секторів креативної економіки.

Представники УКФ проведуть окремий секторальний модуль. Він буде розподілений на три блоки: презентаційний, дискусійний та промоційний.  

Кураторками модулю УКФ на Creative Ukraine 2020 стали: Олександра Якубенко, начальниця відділу міжнародного співробітництва УКФ, Дарина Живоглядова, заступниця начальниці відділу міжнародного співробітництва УКФ, менеджерка програми Creative Accelerator.

Учасникам форуму буде презентовано можливості для організацій з реалізації проектів у співпраці з УКФ. Також експерти Фонду розкажуть про успішні проекти, які були реалізовані за підтримки УКФ. Буде проведено дискусію з учасниками форуму щодо актуальних для культурних та креативних індустрій питань і проблем. 

Запрошуємо на Creative Ukraine 2020 — форум, що створює простір для діалогу та обміну досвідом між державними службовцями, міжнародними експертами та креативним бізнесом щодо адаптації до реалій, спричинених пандемією. 

Реєстрація відкрита до 16 листопада. Взяти участь

Про модуль УКФ на Creative Ukraine 2020 дізнавайтесь на сторінці події у Facebook.  

Категорія: Новини