10 Вересня 2018, 17:09

Після публікації рейтингових балів, які отримали проектні заявки, подані на фінансування, ми розпочали розгляд проектів Дирекцією Фонду. Частина проектних заявок, бюджети яких перевищили 150 мінімальних заробітних плат (500 тис. грн.), також була винесена на обговорення і схвалення Наглядовою радою Фонду (відповідно до ст. 9 Закону України «Про Український культурний фонд»).

Згідно згідно зі ст. 35 Закону України «Про публічні закупівлі», ми провели переговорні процедури між грантоотримувачами та Українським культурним фондом щодо укладання договорів. Процедуру пройшли такі заявники:

  • у рамках конкурсу проектів міжнародної та національної співпраці – чиї проектні заявки отримали 70 і більше балів на суму, виділених на зазначені конкурси бюджетів;
  • у рамках конкурсу індивідуальних проектів – чиї проектні заявки отримали 74 і більше балів на суму, виділеного на зазначений конкурс бюджету.

Нагадуємо, що усього на конкурс культурно-мистецьких проектів було подано 716 заявок, 522 з них пройшли технічний відбір, і лише 380 подолали 70-бальний бар'єр за оцінками експертів (16 – проекти міжнародної співпраці, 49 – проекти національної співпраці та 315 – індивідуальні проекти).

Ми публікуємо списки проектів, рекомендованих до підписання грантових угод.


Проекти міжнародної співпраці:


Проекти національної співпраці:


Індивідуальні проекти:


Категорія: Новини