30 Червня 2021, 12:06

Стартував новий етап програми «Creative accelerator», що реалізується Українським культурним фондом у партнерстві з Британською радою в Україні. 

Упродовж трьох днів учасники - грантоотримувачі УКФ-2020 - навчатимуться за методологією Creative Enterprise Programme, розробленою Британською Радою спільно з британською агенцією з інновацій Nesta, а по успішному завершенню навчання отримають сертифікати.

Нагадаємо, що попередній етап програми - менторські сесії для дослідження комерційного потенціалу проекту - забезпечував Офіс розвитку малого та середнього підприємництва SME.DO.

 «Мета нашої програми Creative Accelerator - сприяти сталості та масштабуванню проєктів, підтриманих УКФ, прокладаючи шлях до створення повноцінної бізнес-моделі культурного проєкту», - акцентує заступниця начальниці відділу міжнародного співробітництва Українського культурного фонду Дарина Живоглядова. 

Британська Рада є партнером програми Creative Accelerator вже другий рік поспіль.

«Ми сподіваємось, що тренінг за методологію Creative Enterprise Programme від британської агенції з інновацій Nesta допоможе грантерам УКФ дослідити їхні проєкти з точки зору можливих бізнес-моделей, клієнтів та потенціалу розвитку», - зазначила Анна Карнаух, керівниця програм з креативної економіки Британської ради в Україні.



Категорія: Статті