24 Червня 2024, 10:06

У п'ятницю, 28 червня, Український культурний фонд проведе вебінар, присвячений ключовим аспектам конкурсного добору на посаду Виконавчого директора УКФ. 

Трансляція розпочнеться о 15:00 за участю голови Наглядової ради УКФ Наталії Кривди та начальниці відділу правового забезпечення УКФ Марії Дурицької. Під час вебінару спікерки, зокрема, поінформують:

  • Які документи необхідно підготувати та куди їх подавати для участі у конкурсному доборі?
  • Які строки подачі документів та етапи відбору кандидатів?
  • Як відбуватиметься процес співбесід?

Долучитись до трансляції охочі зможуть на ютуб-каналі УКФ, попередньо заповнивши реєстраційну форму за посиланням. Прохання до учасників вебінару залишати у реєстраційній формі питання, що виникли під час ознайомлення з оголошенням конкурсного добору.

Також запитання можна надсилати на електронну пошту [email protected]

Трансляція вебінару буде збережена на ютуб-каналі УКФ у розділі «Наживо».

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Виконавчий директор УКФ обирається Наглядовою радою Фонду раз на три роки за результатами публічного та прозорого конкурсного добору у порядку, визначеному Регламентом Наглядової ради Фонду. 17 червня 2024 року Наглядова рада УКФ оголосила про старт добору. Строк приймання документів для участі у ньому – 30 календарних днів до 17 липня включно.



Категорія: Статті