12 Лютого 2020, 10:02

Український культурний фонд та благодійна організація Zagoriy Foundation уклали Меморандум про партнерство та співпрацю в рамках програми УКФ «Культурна доброчинність», що входить до загальної фандрейзингової стратегії фонду. 

Організації сподіваються, що подальше партнерство допоможе консолідувати зусилля навколо підтримки культурних проектів, сприятиме реалізації державної політики у сфері культури та мистецтва та виробленню конкурентоспроможного національного культурного продукту.

«Ми вдячні Zagoriy Foundation за готовність долучитися до підтримки та підсилення проектів, які цього року будуть реалізовані в межах наших конкурсних програм. Переконана, це партнерство стане прецедентом ефективної взаємодії державного та приватного фондів, які мають спільне бачення подальшого розвитку культури та країни, що базується на розмаїтті та порозумінні», ‒ прокоментувала виконавча директорка УКФ Юлія Федів.

Директорка Zagoriy Foundation Євгенія Мазуренко: «Раді стати першим стратегічним партнером УКФ серед благодійних фондів України. Підтримка культурної спадщини і популяризація мистецтва – важлива частина роботи Zagoriy Foundation. У 2020 році Zagoriy Foundation святкує п’ятириччя. Меморандум про співпрацю з УКФ є результатом нашої віри в силу та цінність культури для розбудови суспільства. Цього року Zagoriy Foundation дофінансує проєкти Фонду у рамках затвердженого бюджету. Сума внеску становить 1 млн 500 тис гривень. Сподіваємося на плідну співпрацю заради підтримки українського мистецтва на місцевому та міжнародному рівнях».



Категорія: Новини