08 Жовтня 2019, 16:10

З 16 по 20 жовтня у Франкфурті-на-Майні відбудеться найбільший книжковий ярмарок світу. Цього року, крім Національного стенда України, роботу якого організовує Український інститут книги, діятиме й представництво УКФ.

Прагнучи збільшити впізнаваність вітчизняних культурних проєктів за кордоном, інтегрувати українське актуальне мистецтво у світовий контекст, налагодити міжнародну співпрацю й залучити іноземних партнерів до копродукцій, УКФ презентуватиме свою діяльність на фестивалі ARTS+, який є частиною ярмарку.

ARTS+, фестиваль майбутнього культури, цього року присвячений інноваціям в мистецтві, крос-секторальним зв’язкам, розвитку креативних індустрій у цифрову добу. Український культурний фонд буде представлений у його виставковій та програмній частинах. На нашому стенді (№ N82) потенційні партнери та відвідувачі ярмарку зможуть ознайомитися з проєктами, що 2018 та 2019 роках відбулися за підтримки УКФ, дізнатися про діяльність фонду.

Слоганом УКФ на ARTS+ стане заклик “Let’s unite for Culture!”. Він демонструє прагнення інституції залучити міжнародних партнерів до співпраці як із самим фондом, так і з українськими культурними проєктами.

Також 16 жовтня о 16:00 (сцена M53, зала 4.1) виконавча директорка УКФ Юлія Федів проведе презентацію діяльності фонду для професійної аудиторії, партнерів та запрошених гостей.       

Категорія: Новини