19 Серпня 2020, 17:08

15 серпня Український культурний фонд завершив процес прийому аплікаційних пакетів на конкурсну програму «Діти культури», яка спрямована на розвиток дитячого потенціалу в культурному секторі, активне залучення дітей до культурно-мистецького життя та підтримку дитячих проєктів через поєднання інструментів краудфандингу та державного фінансування.

Програма «Діти культури» поєднує принципи діяльності краудфандингової платформи «Велика ідея» ГО «Гараж Генг» та механізми конкурсного відбору проєктів УКФ, щоб створити культурні можливості для дітей 3-14 років.

Всього на програму надійшло 130 заявок. Географія реалізації проєктів – Україна та один міжнародний проєкт. Серед заявників 37 громадських організацій, 35 фізичних осіб підприємців та бізнес-структур, 8 благодійних фондів, а також ще 50 інституцій: театрів, музеїв, шкіл тощо.

До 31.08 триватиме відбір учасників Програми. З 1 вересня розпочнеться її освітня частина, до якої увійдуть вебінари з краудфандингу, після чого стартуватиме краудфандингова кампанія на платформі «Велика ідея». Докладно про подальші етапи конкурсу можна прочитати на сторінці Програми

Категорія: Новини