18 Грудня 2023, 16:12

15 та 16 грудня Український культурний фонд провів Інформаційні дні в Івано-Франківську. Це шосте місто, до якого вирушили представники УКФ в межах інформаційно-просвітницької роботи на 2024 рік, та зібрали понад 90 представників культурно-мистецької спільноти регіону. Серед них – керівники та працівники культурних інституцій, культурні менеджери й куратори, освітяни та інші зацікавлені жителі з усієї Івано-Франківщини.

«Формат Інфоднів УКФ, який ми вдосконалюємо щороку, – це унікальна можливість для потенційних грантоотримувачів наживо поспілкуватися з представниками нашої інституції. І поставити будь-які питання, що стосуються як подачі конкурсних заявок, так і грантового сезону в цілому. Інфодні УКФ – це завжди про предметну дискусію, на яку ми залюбки налаштовані й сьогодні», – підкреслив у вітальному слові Дмитро Решетченко, заступник виконавчого директора УКФ з проєктної роботи.

Інфодень в Івано-Франківську відрізнявся за своїм форматом від тих, що УКФ вже встиг провести раніше: цього разу подія тривала два дні поспіль. Перший день 15 грудня був теоретичний – ознайомлення аудиторії з діяльністю УКФ та його грантовими можливостями. Спікери Фонду розповіли про нові конкурсні програми та їхні ЛОТи, особливості комунікації про проєкти за підтримки УКФ, а також обговорили найтиповіші помилки під час подачі проєктних заявок. 

Другий день 16 грудня мав практичне спрямування. Команда Фонду розповіла, зокрема, про основні «секрети» та елементи перспективної заявки, розібрала логіко-структурну матрицю. Окреслила відмінності між завданнями та цілями, кількісними та якісними результатами проєкту. Наприкінці кожного дня відбулася традиційна сесія «запитання-відповідь».

Захід відбувся у партнерстві з Івано-Франківською ОВА, Прикарпатським національним університетом ім. Василя Стефаника та мистецькою агенцією «Мантикора».



Категорія: Статті