09 Липня 2024, 09:07

«Братися за голову» від написаного або «відчувати захват» – так-так, проєкти наших заявників бувають різними. А ось їхнє оцінювання завжди однакове – виважене, об'єктивне та професійне. В рубриці #експертУКФ продовжуємо знайомити вас з тими, хто робить його таким.  

Враженнями від роботи в експертній раді «Перформативне та сценічне мистецтво» та думками щодо важливості підтримки культурної сфери загалом поділилася Ольга Пужаковська.

Бути експертом УКФ для Вас – це?

Це відповідально і пізнавально. Кожен із проєктів спланований та написаний на різних рівнях компетентності, тому були заявки, які я оцінювала, тримаючись за голову, а були й такі, що викликали захват. 

Чому культура важлива і на часі?

Ми боремось за свою самобутність. Підсилення голосу українських митців, діячів та діячок культури – це вагома складова нашого спротиву. 

Що вас надихає?

Заявники та заявниці. Їхня впертість і завзятість робити культуру і мистецтво сьогодні – надихає мене і відкриває чергове дихання.

Читайте також: «Бути експертом УКФ – це...?» – відповідає Марія Бурмака, представниця експертної ради «Аудіальне мистецтво»



Категорія: Статті