09 Травня 2023, 13:05

Перші грантові угоди для реалізації культурно-мистецьких проєктів за підтримки УКФ у травні підписані та передані у Державну казначейську службу України для здійснення оплати.

Отже, вже розпочинається реалізація проєктів за програмами «Культура без бар'єрів», «Аудіовізуальне мистецтво», а також за ЛОТом 2 «Стипендії» програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності» (переговорні процедури за деякими проєктами ще тривають).

Незабаром у низці українських міст відбудуться інклюзивні мистецькі майстер-класи для захисників та захисниць України, які отримали поранення внаслідок бойових дій, запрацює освітня медіастудія для дітей з інвалідністю, вийде радіопрограма, що спрямована на запобігання та протидію дискримінації в Україні. І багато-багато інших культурно-мистецьких проєктів. 

На черзі підписання грантових угод за ЛОТом 1 програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності», а також продовження переговорних процедур за програмами «Культурна спадщина» та «Культура. Регіони».

Водночас інформуємо громадськість, що цього року в умовах обмеженого державного бюджету через воєнний стан, на жаль, ми вимушені повернутися до практики фінансування проєктів декількома виплатами (траншами), перша з яких становить 30% від загальної суми проєкту. У випадку будь-яких змін у майбутньому, ми одразу проінформуємо про це.

На зв'язку!



Категорія: Статті