02 Червня 2022, 16:06

Український культурний фонд розпочинає опитування щодо стану культури та креативних індустрій під час війни. До участі за посиланням запрошуються креативні підприємці та фахівці сфери. 

Під час війни креативні індустрії зазнали відтоку талантів, скорочення фінансування, зниження попиту, розірвання ланцюгів постачання. Державні кошти, які в мирний час виділялися на підтримку культури, зараз спрямовано на потреби Збройних сил України. Водночас креативні індустрії мають шанс стати двигуном відновлення України після війни. Частка підприємців продовжує працювати, експортуючи креативний продукт і підтримуючи економіку. Також спільнота не припиняє допомагати армії, організовувати безліч волонтерських ініціатив.

Ваші відповіді про стан креативних індустрій під час війни допоможуть нам сформувати план відновлення сфери, залучити партнерів і донорів для підтримки процесу відбудови та посилення українських креативних індустрій. 

Звертаємо увагу, що опитування є анонімним. Зібрану інформацію буде узагальнено та знеособлено для подальшого аналізу. Тривалість опитування - до 10 хвилин. 

Разом до перемоги!



Категорія: Статті