31 January 2019, 17:01
Покрокова інструкція «Як подати заявку до Українського культурного фонду».


Програма «Створюємо інноваційний культурний продукт» - спрямована на створення умов для культурного самовираження шляхом творення інноваційного конкурентоспроможного культурного продукту. Загальний бюджет програми - 81 млн. грн. Термін подачі заявок: 31.01 - 01.03.2019.

Програма «Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти» - спрямована на сприяння обміну знаннями, досвідом та ідеями в галузі культури та мистецтв, а також на відкриття нових мистецьких практик та імен. Загальний бюджет програми - 70 млн. грн. Термін подачі заявок: 31.01. - 17.03.2019.

Програма «Український культурний монітор» - спрямована на дослідження стану культурних, креативних та аудіовізуальних секторів України, а також покликана сприяти реалізації державної політики у сферах культури і мистецтв, стимулювати розвиток сучасних напрямів культурної і мистецької діяльності та розроблення інноваційних проектів. Загальний бюджет програми - 10 млн. грн. Термін подачі заявок: 11.02. - 22.03.2019.

Програма «Знакові події для української культури» - спрямована на сприяння створенню позитивного іміджу України на міжнародній культурній арені, розбудову широкої національної та міжнародної партнерської мережі у сфері культурних та креативних індустрій, сприяння широкій міжсекторальній співпраці. Загальний бюджет програми - 60 млн. грн. Термін подачі заявок: 11.02. - 22.03.2019.

Програма «Підсилення потужності українського аудіовізуального сектору» - спрямована на підтримку та розвиток українського аудіовізуального сектору, стимулювання молодих митців до створення конкурентоспроможного продукту і популяризації українського аудіовізуального сектору за кордоном. Загальний бюджет програми - 400 млн. грн. Термін подачі заявок: 11.02. - 22.03.2019.

Програма «Інклюзивне мистецтво» – спрямована на розвиток потенціалу митців з інвалідністю, активне залучення людей з інвалідністю до культурно-мистецького життя в країні та промоцію інклюзивного мистецтва в українському суспільстві. Програма розроблена у співпраці з Британською Радою в Україні в рамках мистецької програми Unlimited: Making the Right Moves. Загальний бюджет програми – 20 млн. гривень. Термін подачі заявок: 18.03. – 26.04.2019.


Останні дві програми, «Промоція культури та місцевий розвиток» і «Розбудова зв’язків ‒ мережування», доопрацьовуються і незабаром з’являться на офіційному сайті УКФ.


Докладно про програми та правила для заявників: https://ucf.in.ua/programs






Категорія: Новини