09 May 2024, 12:05

Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з Українським культурним фондом запрошують на подію нового формату – Perform Ukraine, що відбудеться 13 червня у Києві. 

Ця інтерактивна професійна зустріч представників перформативного сектору поєднає презентацію грантових програм, нетворкінг формати, фахові консультації та воркшопи для митців і організацій від провідних фахівців сектору із презентацією вистав та супровідною програмою пітчингових сесій. Цього разу експериментуємо з наповненням і хочемо показати не тільки грантові можливості, але й створити вільний простір з живими дискусіями на важливі для сектору теми, щирими знайомствами та цікавими новими форматами для того, щоб задовольнити найвибагливіших глядачів, а також сприяти новим творчим та організаційним співпрацям. 

Щоб відвідати захід, необхідно зареєструватися за посиланням. Місце проведення заходу вміщує обмежену кількість осіб, всім відібраним учасникам буде надіслано підтвердження щодо їхньої участі. 

Зверніть увагу. Організатори не компенсують витрати на проїзд та проживання. Якщо вам потрібне офіційне запрошення для оформлення відрядження, просимо повідомити, написавши листа на пошту [email protected] до 4 червня. 

Організатори події: Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки та у співпраці з БО МБФ Імпульс Трансформація Платформа. Партнери події: Український культурний фонд, House of Europe, Національна спілка театральних діячів України, proto produkciia. 



Категорія: Статті