23 December 2023, 12:12

Українська виконавиця Анжеліка Рудницька за підтримки Українського культурного фонду втілила проєкт «Територія Різдва. Сила роду». В його основі – давні колядки у сучасній обробці та авторські тексти за участі відомих українських виконавців, симфонічного оркестру та Ансамблю класичної музики імені Бориса Лятошинського. У концерті взяли участь гурти Піккардійська терція, «От Вінта», Марія Бурмака, Валерій Харчишин, Тарас Компаніченко, Лазановський, Світлана Тарабарова, гурт «Сестри Тельнюк», Наталка Карпа, Тоня Матвієнко та інші.

Прем'єра проєкту відбудеться в межах великого онлайн-концерту, запланованого на 24 грудня. Трансляція буде доступна на «Суспільне Культура» о 15:10 та Youtube-каналі Анжеліки Рудницької о 19:00.

«Улюблені артисти, вишуканий оркестр, яскраві образи, неймовірні колядки та щедрівки. Не пропустіть. «Територія Різдва. Сила Роду» – це історія про те, що жодне зло не забере наше Різдво, наші традиції, нашу таємну силу. Святкуємо вишукано по-українськи», – зазначила Анжеліка Рудницька, анонсуючи концерт.

На думку Анжеліки Рудницької, збиратися разом та колядувати є великим благом. Водночас навчитися робити це гарно допоможе реалізований проєкт. Його тривалість авторка планує розтягнути на десятиріччя. 

Одночасно з реалізацією музичного проєкту, Анжеліка Рудницька збирає кошти для війська. До благодійного збору можна долучитися, перейшовши за посиланням. 


Категорія: Статті