19 April 2021, 20:04

За рішенням Наглядової Ради Українського культурного фонду перший етап конкурсного відбору кандидатів на посаду виконавчого директора Фонду – технічний відбір – відбудеться 21 квітня 2021 року. 

Відповідно до вимог Закону України «Про Український культурний фонд» та Регламенту Наглядової Ради повідомляємо, що на першому етапі Наглядова Рада Фонду розгляне документи, подані претендентами на посаду виконавчого директора Фонду, на відповідність вимогам, зазначеним у пункті 5 розділу 5. Порядку конкурсного добору на посаду виконавчого директора Фонду Регламенту Наглядової Ради.

Шановні кандидати на посаду Виконавчого директора, звертаємо увагу, що надані вами документи мають відповідати загальним вимогам чинного законодавства до форми таких документів. Пакети документів кандидатів на посаду Виконавчого директора, що оформлені неналежним чином, будуть відхилені. Просимо звернути увагу на наступне: 

  • форма декларації про доходи має бути оформлена згідно з вимогами Закону України «Про запобігання корупції», а саме заповнена та подана особисто суб'єктом декларування на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції через власний персональний електронний кабінет суб'єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення електронної форми – тобто роздрукована з сайту НАЗК копія поданої декларації;
  • заява про захист персональних даних та заява про участь у конкурсі має бути підписана особисто претендентом та з актуальною датою подання згідно із терміном прийняття документів на конкурс, а саме з 29.03.2021 по 16.04.2021.

Кандидатам, які не встигли надіслати повний пакет документів, бажано це зробити до 13:00 21.04.2021. 

Врахування технічних критеріїв важливі для рівного доступу всіх кандидатів до другого етапу конкурсного відбору – відкритих співбесід із Наглядовою Радою УКФ. 

Категорія: Новини