18 July 2024, 18:07

17 червня 2024 року Наглядова рада Українського культурного фонду, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», оголосила конкурсний добір на посаду Виконавчого директора УКФ. Приймання пакетів документів від кандидатів тривало до 17 липня 2024 року включно.

Загалом для участі у доборі на посаду Виконавчого директора Українського культурного фонду надійшло 3 пакети документів. Відповідно до процедури конкурсного добору, а також дотримуючись у роботі принципів прозорості та відкритості, Український культурний фонд публікує отримані пакети документів кандидатів: 

  1. Ірина Осадча
  2. Анастасія Образцова
  3. Галина Єрко.

Після розгляду пакетів документів кандидатів, відповідно до регламенту Наглядової ради, відбудуться відкриті співбесіди з кандидатами та обрання Виконавчого директора Фонду шляхом голосування. Про дату, час та місце проведення трансляції розгляду пакетів документів та співбесід буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», Виконавчий директор УКФ обирається Наглядовою радою Фонду раз на три роки за результатами публічного та прозорого конкурсного добору у порядку, визначеному Регламентом Наглядової ради Фонду.



Категорія: Статті