08 February 2024, 16:02

Відповідно до частини першої статті 6 Закону України «Про Український культурний фонд» Указом Президента України визначено двох представників до оновленого складу Наглядової ради УКФ.

Це Володимир Шейко, генеральний директор державної установи «Український інститут», та Олеся Жураківська, актриса театру і кіно, директорка-художня керівниця закладу «Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра».

Нагадаємо, що у січні лічильна комісія Міністерства культури та інформаційної політики України назвала переможців рейтингового інтернет-голосування щодо обрання відповідної частини складу Наглядової ради УКФ. Найбільшу кількість голосів від громадських об`єднань отримали Богдан Логвиненко та Володимир Воробей; від закладів культури – Олександр Книга та Юрій Савчук.

На черзі, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», призначення двох представників від Міністерства культури та інформаційної політики України, та обрання голови Фонду (голови Наглядової ради).

Категорія: Статті