02 March 2022, 12:03

Шановні заявники!

У зв'язку з російсько-білоруською військовою агресією та широкомасштабним вторгненням в Україну по всій довжині спільного кордону в нашій країни оголошено воєнний стан. Кожен із нас намагається протистояти війні в міру своїх сил, і культура сьогодні не повинна залишатися осторонь. 

В цих надскладних умовах Український культурний фонд як державна інституція продовжує роботу у штатному режимі. Технічний відбір аплікаційних пакетів за конкурсними програмами відбувається відповідно до календарних планів, розпочато експертне оцінювання.

Водночас початок війни змінив наші реалії і певним чином порушив можливості заявників завершити подання аплікаційних пакетів за ЛОТом 4 «Розвиток кінопроєкту ігрового кіно» та ЛОТом 5 «Препродакшн неігрового кіно» програми «Аудіовізуальне мистецтво».

Зважаючи на механізми конкурсного відбору у цих умовах термін подачі онлайн заявок продовжено не буде. Проте ми з розумінням ставимося до ситуації. Саме тому Український культурний фонд розглядає можливість оголошення додаткового конкурсу за цими ЛОТами після завершення воєнного стану і остаточної перемоги над російським агресором.

Ми любимо свою країну! Наша сила в нашій єдності! Слава Збройним силам України та територіальній обороні! Слава Україні!



Категорія: Статті