15 Червня 2022, 16:06

Народний артист України, Артист ЮНЕСКО в ім'я миру, засновник «Kyiv Classic Orchestra» Герман Макаренко, який є Амбасадором Українського культурного фонду, в партнерстві з англійською мисткинею Данай Пападімітру (Danai Papadimitriou) започаткували проєкт на підтримку України «The World Stands with Ukraine».

Команда проєкту запрошує митців усіх країн світу поділитися своїм баченням подій, які розгортаються в Україні за останні півроку мовою художньої творчості, мистецтва. 100 кращих робіт буде представлено у спеціальному випуску аудіо-візуального видання «Voice of Artists», а виручені кошти підуть на підтримку України. Щоб взяти участь у проєкті необхідно зареєструватися на сайті та подати свою роботу (декілька робіт). 

Для Германа Макаренка цей проєкт є початком широкомасштабної акції залучення митців країн світу, зокрема колег – артистів ЮНЕСКО в ім'я миру, покликаної здійснити конкретні дії задля відновлення миру в Україні та підготовки до гідного відзначення Міжнародного дня миру (21 вересня) на Майдані Незалежності в столиці України.

Об'єднуймо голоси митців, щоб сказати світу про наше прагнення миру!

 

Категорія: Статті