29 Грудня 2022, 16:12

Український культурний фонд, неухильно дотримуючись принципів підзвітності та прозорості, пропонує всім охочим ознайомитися зі звітом діяльності за ІІІ квартал 2022 року (липень-вересень).

«У ІIІ кварталі ми надали "Стипендії на відновлення культурно-мистецької діяльності", розпочали міжнародну фандрейзингову кампанію спільно з благодійним фондом "Українська освітня фундація", продовжили інформувати Україну та міжнародну спільноту про всі ключові новини та події у сфері культури, що відбулися під час російського вторгнення через дайджест "Хроніки культурного фронту".

Також за нашої підтримки, зокрема, було реалізовано соціальний проєкт для дітей "Колискова КіноКраїна" спільно з кінокомпанією Big Hand Films, розпочато мистецький проєкт "Херсонщина – це Україна" у співпраці з Агенцією регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад та благодійним фондом "Це Крафт". Докладніше з роботою Українського культурного фонду можна ознайомитися у щоквартальному звіті», - зазначив Владислав Берковський, Виконавчий директор УКФ.

Звіт доступний за посиланням.

Категорія: Статті