22 Липня 2024, 11:07

Платформа сучасного танцю «Говори тілом» за підтримки УКФ готується надавати інформаційну підтримку танцювальним проєктам в Україні та за кордоном.

Інформпідтримка – пріоритет для платформи в цьому сезоні. Організатори допоможуть в створенні портфоліо та бази актуальних танцювальних вистав для презентації в професійних мережах.

Податися на конкурс з отримання інформаційної допомоги можуть автори танцювальних вистав та перформансів (нещодавніх та майбутніх прем’єр) після попередньої реєстрації. Кінцевий термін подачі заявки на участь – 15 серпня. Реєстраційна анкета – за посиланням. 

Яку саме інформаційну підтримку танцювальної роботи пропонують у «Говори тілом»:

  • промоцію показу вистави/перформансу;
  • медіапідтримка та запрошення журналістів;
  • створення повного пакета промоматеріалів;
  • двомовного сайту-візитівки для вашої роботи;
  • просування в Україні та міжнародних продюсерських мережах.

«Вже другий рік поспіль проєкт Говори тілом/Let the Body Speak отримує підтримку Українського культурного фонду. А значить і цього року ми зможемо проводити для вас освітні заходи, презентації танцювальних відео та надавати інформаційну підтримку вашим проєктам в Україні та за кордоном. Ми вдячні кожному за співпрацю та можливість разом навчатись, створювати, презентувати та дискутувати про український сучасний танець», – зазначили організатори. 

Під час реалізації проєкту, крім надання інформаційної підтримки, також відбудеться благодійний офлайн-інтенсив з техніки сучасного танцю в Києві, розпочнеться приймання заявок на публікації відеотанцю на ютуб-каналі Let the Body Speak, пройдуть покази вистав та презентації відео в Латвії, Естонії, Болгарії та Україні.



Категорія: Статті