12 Листопада 2019, 13:11

За пропозицією Міністерства культури, молоді та спорту розширити для спроможних культурних інституцій можливості участі в конкурсному доборі та підтримки ширшого кола якісних проектів Наглядовою Радою УКФ було прийнято рішення внести зміни до пункту 5.3. «Порядку проведення конкурсів». Відтепер один заявник зможе подати до трьох заявок на програму, але не більше десятьох заявок на всі програми Фонду. Може бути підтримано до п’ятьох проектів одного заявника в межах усіх програм УКФ.

Це означає, що одна і та ж юридична особа або фізична особа-підприємець може бути заявником одночасно кількох конкурсних програм і може подати до трьох заявок на програму, але в цілому не більше десятьох заявок у рамках всіх оголошених Фондом конкурсних програм.

При цьому, проекти, що подаються від одного заявника на різні конкурсні програми повинні бути з різними назвами, цілями, завданнями, результатами та різними складами проектних команд.

За умови перемоги кількох проектів від одного заявника, Фонд може підтримати до трьох проектів у рамках однієї конкурсної програми, але не більше п’ятьох проектів від одного заявника, в межах усіх оголошених Фондом конкурсних програм.



Категорія: Статті