18 Березня 2022, 09:03

Європейська фольклорна мережа (EFN) засуджує військову агресію, яку розпочала російська федерація проти демократичної України та закликає усіх своїх членів всебічно допомагати українському народу.

«Від імені 120 членів у 27 європейських країнах Європейська фольклорна мережа засвідчує свою підтримку Українському культурному фонду та висловлює солідарність з українським народом. Ми рішуче засуджуємо вторгнення росії в Україну, смерть та руйнування, які вона принесла. Ми закликаємо припинити насильство проти цивільних громадян, особливо вразливих груп населення та дітей.

Європейська фольклорна мережа – це культурна мережа музичних організацій та спільнот по всій Європі, і ми впевнені, що саме діалог, а не агресія вирішує суперечки. Ми запрошуємо наших членів розробити практичні кроки підтримки для тих артистів і музичних професіоналів із України, які страждають від наслідків цієї війни, та продовжити працювати над створенням діалогу заради миру», - зазначив Девід Френсіс, голова Європейської фольклорної мережі, у своєму зверненні до Українського культурного фонду. 

Категорія: Статті