16 Березня 2023, 15:03

15 березня в незламному Харкові Український культурний фонд провів перший Інформаційний день з початку повномасштабної війни.  

Захід розпочався брифінгом у Kharkiv Media Hub за участі Владислава Берковського, виконавчого директора УКФ, Ігоря Тулузова, члена Наглядової ради УКФ, в.о. генерального директора-художнього керівника Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка, та Едуарда Павленка, директора Департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації.

Учасники брифінгу представили результати роботи УКФ під час війни (зокрема, розповіли про міжнародну комунікативну кампанію Фонду щодо виключення представників рф з міжнародних спілок та про власні соціологічні дослідження і їхню роль у визначенні напрямків міжнародної допомоги Україні), а також обговорили участь Харківщини у грантовому сезоні 2023 року. 

Після брифінгу у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені Миколи Лисенка заступник виконавчого директора УКФ з проєктної роботи Дмитро Решетченко докладно розповів про експертне оцінювання проєктних заявок.

Світлана Колєснікова, заступниця начальниці проєктного відділу УКФ, розібрала найтиповіші помилки заявників, які допускаються під час подання аплікаційних пакетів на конкурс. Наприкінці Інформаційного дня відбулася традиційна сесія «запитання-відповідь». Загалом участь у заході взяло 67 представників Харківського регіону.

«Якщо ви бачите анонс інформаційного дня у своєму місті, готуйте перелік запитань та обов'язково приходьте до нас. Ми зацікавлені, щоб було якомога більше заявок, які пройдуть етап технічного відбору та експертного оцінювання, та проєктів, реалізованих за підтримки Фонду», – зазначив Владислав Берковський, виконавчий директор УКФ.

Захід було організовано за сприяння Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка та Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.



Категорія: Статті