16 Листопада 2021, 11:11

Український культурний фонд та Pro Bono Club Ukraine вдруге запускають освітній проєкт «Місяць підтримки культури 2.0», у межах якого організації, що планують подаватися на грантові програми фонду, зможуть отримати безкоштовні консультації та відвідати освітні вебінари.

Цьогоріч «Місяць підтримки культури 2.0» розпочнеться з вебінару «Проєктний менеджмент культурно-мистецьких проєктів», під час якого спікерка Наталія Керницька, провідна експертка відділу міжнародного співробітництва УКФ, розповість про:

  • новий грантовий сезон УКФ та його нововведення,
  • 5 найтиповіших помилок заявників,
  • 5 порад, які стануть в нагоді під час подачі проєктної заявки.

Вебінар відбудеться 18 листопада, 15:00, реєстрація відкрита за посиланням.

Довідка:

Місяць підтримки культури 2.0 - це спільний освітній проєкт Pro Bono Club Ukraine та Українського культурного фонду, який має на меті допомогти потенційним заявникам УКФ покращити свої проєкти у сфері культури.

Pro Bono Club Ukraine (PBCU) - це платформа змістовних партнерств бізнесу з громадським сектором. Ми поєднуємо експертність бізнесу з потребами громадського сектору задля якісних соціальних змін. Розвиваємо культуру pro bono в Україні.

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Підтримка проектів Українським культурним фондом здійснюється на конкурсних засадах.



Категорія: Статті