15 Травня 2023, 12:05

11 травня відбувся офлайн-захід «Можливості програми ЄС «Креативна Європа» для представників музейної сфери», організований Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з Українським культурним фондом.

Під час події були презентовані можливості від програми ЄС «Креативна Європа», а також Українського культурного фонду, Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція», ГО «Інша Освіта» та Агенції «Proto Produkciia». Команда Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція» презентувала успішний проєкт `ZMINA:REBUILDING`, що отримав грант від програми ЄС «Креативна Європа» за конкурсом «Підтримка українських переселенців та культурного і креативного секторів України» 2022.

В межах заходу також відбувся воркшоп «Технічна сторона подачі грантової заявки на конкурси програми ЄС «Креативна Європа»» та панельна дискусія «Потреби української музейної сфери у проєктному грантовому фінансуванні під час війни».

В цілому понад 80 представників поважних музейних інституцій та невеликих музеїв майже з усієї України отримали можливість для налагодження комунікації та співпраці на міжрегіональному рівні.



Категорія: Статті