15 Листопада 2021, 14:11

17 листопада 2021 року о 14:00 в ІА «УКРІНФОРМ» відбудеться пресконференція Українського культурного фонду з нагоди початку конкурсного добору експертів до експертних рад для проведення оцінювання проєктних заявок у грантовому сезоні на 2022 рік.

Про вимоги до кандидатів в експерти фонду, методику експертного оцінювання, технічні новації експертного оцінювання при складанні рейтингового реєстру на пресконференції розповідатимуть:     

  • Владислав БЕРКОВСЬКИЙ, Виконавчий директор УКФ; 
  • Кирило ЯНОВСЬКИЙ, начальник експертного відділу;
  • Наталія СОРОКА, заступниця начальника експертного відділу.  

Пресконференція транслюватиметься на ютуб-каналі інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» за посиланням: https://youtu.be/YQkba5y5EwU.

Для представників ЗМІ відкрита акредитація на захід до 10:00 17 листопада за посиланням: https://forms.gle/vDB9N2sfSiPbeyaH8

Зверніть, будь ласка, увагу! Кількість місць обмежена з урахуванням карантинних вимог. Підтвердження акредитації буде надіслано на пошту. Акредитовані журналісти при вході до пресцентру «УКРІНФОРМ» мають пред’явити сертифікат вакцинації, негативний ПЛР-тест (дійсний до 72 годин) або негативний експрес-тест. 

Довідка 

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального і духовного потенціалу особистості та суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Підтримка проєктів Українським культурним фондом здійснюється на конкурсних засадах. 

Процедуру конкурсного відбору проєктів здійснюють експерти експертних рад фонду, що добираються за відкритою процедурою. Для оцінювання кожної з конкурсних програм фонду створюється окрема експертна рада. Експертна рада обов’язково складається із фахівців тих секторів та мистецтв, на яких розрахована програма.  






Категорія: Статті