04 Лютого 2020, 15:02

УКФ став членом міжнародної інформаційної мережі культурної мобільності On the Move, до якої входять 50 організацій та інституцій з понад 20 країн Європи. Місія мережі полягає у заохоченні та сприянні транскордонної мобільності та співпраці задля формування активного та спільного європейського культурного простору.

Цілі On the Move:

  • Організовувати, координувати та вдосконалювати інформаційну службу культурної мобільності, що є вільною, прозорою, точною та зручною для користувачів, що надходить від все більшої кількості джерел і досягає все більшої аудиторії.
  • Сприяти впровадженню концепції мобільності, яка поважає соціальні стандарти та охорону навколишнього середовища, а також сприяє культурному розмаїттю та міжкультурному діалогу.
  • Підвищити спроможність членів та партнерів OTM, розібратися з різними аспектами культурної мобільності, через тренінги, P2P сесії та зустрічі, де досвід кожного з членів може бути збагачений і застосований.

Український культурний фонд сподівається на плідну співпрацю з іншими членами On the Move для покращення та активізації міжсекторального діалогу як серед діячів української культури, так і колег з закордону, отримання досвіду, покращення фінансових механізмів культури, закріплення у сфері культури сталого розвитку тощо. 


Категорія: Статті