31 Травня 2022, 14:05

Український культурний фонд через платформу «Культурний простір» продовжує збирати інформацію про потреби від українських митців та мисткинь, установ та організацій культурного сектору, які потрапили у скрутне фінансове становище через війну та потребують допомоги.

Якщо вам необхідні фінансові або інші ресурси для відновлення своєї діяльності, ви маєте ідею чи проєкт, що підкреслюватиме культурну цінність української самоідентичності та може реалізовуватися під час воєнного стану або після перемоги України, заповніть відповідну анкету:

  • анкета для індивідуальних митців та діячів культури (фізичні особи), які знаходяться на території України та здійснюють або планують відновити творчу діяльність;
  • анкета для установ або організацій, фізичних осіб-підприємців (суб’єктів господарювання), які працюють у галузі культури та опинилися в складних умовах, здійснюють або планують відновити свою діяльність;
  • анкета для подання проєкту. За посиланням ви можете подати свій культурно-мистецький проєкт, а ми спільними зусиллями всіх, кому небайдуже майбутнє української культури, спробуємо знайти можливості для його реалізації.

Разом ми втримаємо культурний фронт! Ваша заявка допоможе УКФ сформувати потреби галузі у коштах і ресурсах та знайти можливості їх задовольнити.

Категорія: Статті