27 Листопада 2023, 15:11

Перший місяць зими вже на підступах. І нам несила чекати, щоб якнайшвидше поділитися з вами ключовими подіями УКФ у найближчі тижні:

  • 29 листопада ми проведемо вебінар для заявників грантової програми «Культура без бар'єрів». Долучитись до трансляції можна буде на YouTube-каналі УКФ, попередньо заповнивши реєстраційну форму.
  • 1 грудня у Миколаєві та Рівному відбудуться Інформаційні дні УКФ. Якщо ви з цих регіонів, обов'язково реєструйтеся та приходьте на зустріч із нами. Будь ласка, не розголошуйте місця проведення заходів до їхнього офіційного завершення.
  • 5 грудня візьмемо участь у XII Форумі громадянського суспільства «Що дасть нам силу?», де в блоці «Зустріч із донором» презентуємо дві грантові програми: «Культурна спадщина» та «Стипендії на відновлення культурно-мистецької діяльності». Після презентації заплановані консультації. Зареєструватися як учасник на форум можна за посиланням.
  • 7 грудня презентуємо Стратегію УКФ. Подія відбудеться наживо у Києві. Якщо бажаєте взяти участь у заході, будь ласка, заповніть реєстраційну форму. Спікерів, локацію та час ми повідомимо згодом.
  • 15-16 грудня проведемо Інформаційний день УКФ в Івано-Франківську. Реєстрація також обов'язкова та вже відкрита за посиланням.

Початок зими обіцяє бути насиченим та продуктивним. Святкового настрою і до зустрічі!

Категорія: Статті