26 Липня 2024, 11:07

Наглядова рада Українського культурного фонду прийняла рішення про оголошення нового конкурсного добору на посаду Виконавчого директора Фонду у зв’язку з неподанням трьома претендентами повного пакета документів, перелік яких затверджений рішенням Наглядової ради №22 від 21 травня 2024 року.

У зв'язку з цим було визначено дату початку нового конкурсного добору на посаду Виконавчого директора УКФ та його тривалість, а також внесені зміни у вимоги до кандидатів у частині підтвердження рівня володіння іноземною мовою. Відповідні рішення були ухвалені членами Наглядової ради Фонду під час засідання у четвер, 25 липня. 

«Необхідність подавати міжнародний сертифікат для участі у конкурсному доборі викликала значні складнощі та непорозуміння, оскільки отримати такий сертифікат сьогодні в Україні в умовах війни доволі складно. Тому, прагнучи бути демократичними, ми прийняли рішення внести зміни до вимог на посаду виконавчого директора УКФ, щоб надати усім кандидатам рівні можливості і зберегти прозорість конкурсного добору», – сказала голова Наглядової ради УКФ Наталія Кривда під час засідання. 

Відповідно до рішення Наглядової ради, відтепер для участі у конкурсному доборі необхідно надати сертифікат, довідку або документ, який підтверджує рівень володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи (із зазначенням рівня володіння не нижче В2). 

Наглядова рада та адміністративна команда Українського культурного фонду перепрошують за ті незручності, що можуть бути спричинені переоголошенням конкурсного добору. Ми високо цінуємо інтерес до діяльності інституції та сподіваємося на активну участь кожного та кожної у новому етапі конкурсу. Рішення про його переоголошення, попри свою вимушеність, виважене та є гарантом забезпечення найвищого стандарту прозорості, яка є сталою цінністю для колективу Фонду. Ми щиро вдячні тим, хто вже заявив про бажання очолити інституцію. Цінуємо ваш час та зусилля і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Новий конкурсний добір на посаду Виконавчого директора УКФ буде оголошено в понеділок, 29 липня, разом з оприлюдненням вимог до претендентів, умовами участі у доборі та переліком необхідних документів.

Категорія: Статті