19 Серпня 2022, 16:08

ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» спільно з БФ «Це Крафт» та за підтримки Українського культурного фонду запрошують художників та ілюстраторів взяти участь в арт-резиденції «Херсонщина – це Україна».

Резиденція відбудеться в Умані та триватиме з 24 серпня до 4 вересня 2022 року. Результатом резиденції стануть картини на тему «Херсонщина – це Україна», які представлять в Умані, Миколаєві, Одесі, Львові і Києві та у містах Польщі, а пізніше продадуть на онлайн-аукціоні. Всі кошти з продажу будуть спрямовані на ЗСУ, а також на відновлення зруйнованих пам'яток культури на півдні України.

Учасникам резиденції покривають витрати на проживання та харчування, а також трансфер до Умані. Додатково будуть надані полотна та підрамники.

Художники та ілюстратори, у яких не вийде взяти участь у резиденції (наприклад, перебувають за кордоном, в окупації, з інших причин), зможуть надіслати організаторам картини для участі у виставках та аукціоні або їхні цифрові копії для друку на предметах чи перетворення у NFT.

Докладніше про умови участі – за посиланням.

Категорія: Статті