18 Вересня 2023, 10:09

У Канаді під час найбільшого українського фестивалю Північної Америки BWV Toronto Ukrainian Festival презентували віртуальний тур та сайт імерсивної виставки «Україна – земля хоробрих», що були створені за підтримки Українського культурного фонду.

Імерсивна виставка висвітлює достовірну і правдиву інформацію про війну в Україні на основі реальних подій, фото- та відеоматеріалу. Проєкт спрямований на привернення уваги світової спільноти до війни в Україні, консолідації зусиль у боротьбі за свободу українського народу та сприятиме боротьбі з російською пропагандою.

«Я приїхала з місією, щоб в Канаді ще більше людей узнали правду про війну в Україні і хочу вам презентувати сайт та віртуальний тур, що розроблені на основі імерсивної виставки «Україна земля хоробрих», яку ми демонстрували тут минулого року. Цей онлайн-тур ми зробили за підтримки Українського культурного фонду», – розповіла Наталя Делієва, співавторка проєкту, під час презентації.

Інформація, розміщена на сайті, дозволить не виходячи з дому в будь-якій точці світу побачити й відчути те, що відчувають і проживають українці щодня. Докладніше ознайомитися з проєктом можна за посиланням.

Категорія: Статті