12 Грудня 2023, 11:12

Український культурний фонд проводить новий етап дослідження щодо адаптації сфери культури до умов війни. Його метою є збір та аналіз інформації щодо пристосування української культурної сфери та креативних індустрій до існування в умовах збройної агресії росії. 

«Українські фахівці зі сфери культури та креативних індустрій зараз як ніколи потребують посиленої підтримки. Дослідження від УКФ та аналітичні записки по них, які активно використовують міжнародні інституції, якраз формують напрями допомоги нашому культурному сектору та виступають одним із ключових каналів комунікації з фаховою міжнародною спільнотою», – зазначив Владислав Берковський, виконавчий директор УКФ.

Опитування триватиме до 22 грудня включно за посиланням. Опитування анонімне, його результати будуть використані в узагальненому вигляді.

«Нам важливо провести новий зріз, аби отримати актуальні дані для подальшого використання в роботі. Тому, будь ласка, приділіть 10 хвилин свого часу та дайте відповіді на всі питання», – додав Владислав Берковський.

Категорія: Статті