12 Січня 2024, 11:01

19 січня Український культурний фонд у партнерстві з Департаментом культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації та Обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва проведе Інфодень УКФ у Харкові.

У березні 2023 року команда УКФ провела у місті перший Інформаційний день з початку повномасштабної війни. Відтоді минув майже рік. І ми їдемо знову, аби засвідчити максимальну підтримку культурному осередку прифронтового регіону. Бо знаємо не з чуток, як вам непросто.

До участі у заході запрошуються представники культурних інституцій, вищих навчальних закладів, культурні менеджери й куратори, митці та інші діячі у сфері культури та креативних індустрій.

Команда УКФ презентує грантовий сезон на 2024 рік, розкаже про основні документи, необхідні для участі в конкурсах, а також розбере найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційного пакета. Наприкінці заходу запланована традиційна сесія «запитання-відповідь».   

Обов'язкова реєстрація за посиланням. Кількість місць обмежена. 

Локацію проведення та час заходу повідомимо відібраним учасникам окремо.❗️Не розголошуйте місце проведення заходу до його офіційного завершення. 

Маєте ідею культурного проєкту? Реалізуйте її #запідтримкиУКФ 💛





Категорія: Статті