08 Грудня 2023, 15:12

15 та 16 грудня УКФ проведе Інформаційний день у партнерстві з Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією, Прикарпатським національним університетом ім. В. Стефаника та Мистецькою агенцією «Мантикора». Це шостий регіон, який відвідає команда Фонду в межах інформаційно-просвітницької роботи на 2024 рік.

До участі в Інформаційних днях УКФ запрошуються представники культурних інституцій, вищих навчальних закладів, культурні менеджери й куратори, митці та інші діячі у сфері культури та креативних індустрій.

Аби процедура подання грантових заявок залишалася максимально доступною, ми докладно розповімо про усі тонкощі конкурсного відбору. Традиційно презентуємо грантовий сезон на прийдешній рік, розкажемо про основні документи, необхідні для участі в конкурсах, а також розберемо найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційного пакету. Наприкінці заходу запланована традиційна сесія «запитання-відповідь».

Реєстрація за посилання обов’язкова. Кількість місць обмежена. Локацію проведення та час заходу повідомимо відібраним учасникам окремо.

Маєте ідею культурного проєкту? Реалізуйте її #запідтримкиУКФ 💛

Категорія: Статті