+38 (044) 504-22-66 info@ucf.in.ua
06 Липня 2022, 12:07

14 липня World Unite for Ukraine™, глобальний рух, який об’єднує мільйони людей у ​​всьому світі на підтримку народу України, та Фундація Україна-США (The U.S-Ukraine Foundation) представлять віртуальний 90-хвилинний благодійний концерт. Серед запрошених виконавців – Pink Floyd, Al Di Meola, Pat McGee Band, переможниця Євробачення 2004 Руслана та інші зірки світового рівня. Під час заходу також будуть продемонстровані яскраві історії з України, які розкажуть про історію та культуру країни, а також руйнівний вплив війни на Україну та її народ.

Мета благодійного концерту – зібрати пожертви на загальну суму 10 мільйонів доларів США.

Зібрані кошти будуть спрямовані на перевірені гуманітарні ініціативи через Фундацію Україна-США:

  • обладнання та будівництво притулків в Ірпені та Черкасах для внутрішньо переміщених осіб;
  • відбудова зруйнованих будинків у Горенці та Макарові Київської області;
  • монтаж систем очищення води для багатоквартирних будинків у Миколаєві;
  • закупівля мобільних систем очищення води для ДСНС України;
  • закупівля медичого обладнання;
  • підтримка програм психічного здоров'я;
  • надання грантів гуманітарним організаціям, які надають допомогу на місцях;
  • підтримка митців, музеїв, культурних проєктів через платформу «Культурний простір» від Українського культурного фонду;
  • підтримка притулків для тварин.

Благодійний концерт транслюватиметься у прямому ефірі в понад 25 країнах світу через сервіс Mandolin, починаючи з 20:00 EDT/2:00 CET 14 липня (03:00 за Києвом). Глядачі зможуть придбати квиток, вибравши один із кількох рівнів пожертв на сторінці сервісу або отримати код доступу, здійснивши благодійний внесок через GoFundMe.

Докладна інформація та квитки доступні за посиланням.


Категорія: Статті